DRAGØRS AKTIVITETSHUS

....for din sundhed

Warning: Undefined array key 1 in /customers/b/d/8/wiedergaarden.dk/httpd.www/templates/wieder393sp36/library/Artx/Content/Item.php on line 68

Dekorativt billede 

Kort om Dragørs Aktivitetshus

 

I slutningen af 1980erne havde antallet af ældre i Dragør gennem nogle år været stærkt stigende.

 

Derfor udarbejdede Kommunalbestyrelsen i samarbejde med 4 borgergrupper et oplæg om et bredt tilbud om samværs- og aktivitetsmuligheder for Kommunens pensionister og efterlønsmodtagere med udgangspunkt i brugernes egne ønsker, initiativer og ressourcer.

 

Aktivitetshuset, der har fungeret til glæde og gavn for denne befolkningsgruppe i mere end 25 år, ledes af et brugerråd i samarbejde med husets daglige leder. Der er i dag mere end 80 forskellige typer af aktiviteter, og huset benyttes af mere end 1.700 aktive deltagere, foruden dem, der deltager i husets fællesarrangementer, foreninger eller besøger caféen.

 

Antallet af pensionister i Dragør er stadigt stigende, og derfor forventes husets mange gratis tilbud om socialt samvær og meningsfyldte aktiviteter at øges tilsvarende, i rimelig forventning om at et stigende behandlings- og servicebehov i Kommunen derved formindskes.

 

Daglig leder: Hanne Berthelsen

 

Adresse:       Wiedergården 2, 2791 Dragør

 

Telefon:        3289 0291

 

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Dekorativt billede

SØG PÅ WIEDERGAARDEN.DK

DET SKER

BESØGSTÆLLER