DRAGØRS AKTIVITETSHUS, WIEDERGÅRDEN...

...for din sundhed!

 

MindBooster programmet er - i modsætning til Aktivitetshuset Wiedergårdens øvrige aktiviteter - meget komprimeret og intenst, og det foregår derfor kun én gang om året. MindBooster foregår i år i uge 43 - 47, fire hverdage hver uge fra d.21.okt. til d.22.nov, med et velkomst- og introduktionsmøde en dag i uge 41.

Der er plads til højst 10 deltagere!

MindBooster bliver tilrettelagt, så du får mulighed for at lære at træne hjernen og kroppen med forskellige fysiske, mentale og sociale øvelser.

Du vil blive udfordret, og du får mulighed for at overveje, om der er noget i din dagligdag, du med fordel kan gøre anderledes. Du vil altså kunne ”booste” din krop og hjerne, nu og fremadrettet!

MindBooster programmet har kørt tre gange i Aktivitetshuset Wiedergården, og det har udviklet sig fra gang til gang; men i overskrifter kan du regne med, at følgende aktiviteter vil indgå:

  • Konditions-, styrke- og balancetræning (f.eks. bordtennis)
  • Mental/fysisk træning (f.eks. yoga og meditation)
  • Hjernetræning (f.eks. IT, skak og håndværk).
  • Oplevelsesture ud af huset, kost og vaner, samt hyggeligt og godt socialt fællesskab!

 Som deltager i MindBooster er dit engagement bestemmende for, hvor gode resultaterne af dine anstrengelser vil blive. Men du er ikke alene om det, vi er et hold. Et hold der skal give hinanden plads og rum til, at vi kan lære hinanden godt at kende og hjælpe og støtte hinanden igennem hele forløbet.

MindBooster programmet gennemføres af over en halv snes af husets frivillige aktivitetsledere og erfarne instruktører. De stiller op fordi de kan lide det, fordi de gerne vil dele aktiviteten med dig, og fordi de har erfaret, at det er godt at være aktiv hele livet.

MindBooster programmet er et intensivt forløb på 5 uger, og der er en naturlig forventning om, at du er indstillet på, at gøre hvad du kan for at gå aktivt og positivt ind i processen og gennemføre så mange af aktiviteterne som muligt. Det er nødvendigt for at kunne opnå den forventede positive udvikling. Erfaringen viser imidlertid, at det kan føles noget stramt at ændre sin daglige rytme og møde op i Aktivitetshuset fire dage om ugen i fem uger. Men det er nødvendigt!

De fastlagte aktiviteter med ”mødepligt” er mandag og tirsdag samt torsdag og fredag, med et dagsprogram på gennemsnitligt 2-3 timer - og altid med plads til at spise frokost sammen.

Du vil få et aktivitetsprogram for alle 20 dage. Det giver dig mulighed for at planlægge sideløbende private gøremål i de fem uger fra d. d.21.okt - 22.nov.

Som de øvrige aktiviteter i Huset er MindBooster-forløbet gebyrfri; men ved nogle af aktiviteterne ud af Huset, kan der blive udgifter til transport og/eller entre.

Du kan skrive dig op i Informationen, eller her på hjemmesiden, hvis det er noget for dig, og du vil blive kontaktet i løbet af september.

 

Deltager og koordinator: Lars Lindhardt og Kirsten Tønnesen


Dragørs Aktivitetshus - Wiedergården 2, 2791 Dragør - CVR: 12881517  Tlf.: 3289 0291