Forside 4

Digital foto 

Dekorativt billede

At fotografere er i dag nemt, og det har fået en eksplosiv udvikling siden det digitale kamera og mobiltelefoner er kommet til en udvikling, som ikke er stoppet endnu.

Det er billigt at bruge, man ser resultatet lynhurtigt og via nettet kan et billede hurtigt sendes ud i verden. Billeder kan vises på PC eller TV eller printes ud. Kameraet kan også bruges til VIDEO.  Digitalkameraet har en mængde indstillingsmuligheder for optagelse af billederne, som mange ikke udnytter. Tag evt. dit kamera og brugsanvisning med så kan vi tale om det sammen.

Dertil kommer desuden computeren, som med et program til billedbehandling, kan være med til at give billedet lige det ekstra, som det eventuelt mangler. Lær hvordan du bruger din computer og printer. Det taler vi meget om hver anden mandag(lige uger) i aktiviteten DIGITAL FOTO.

Har du lyst til at være med, så er du meget velkommen.

Start september 2022 slut april 2023.

Tid : Mandage i lige uger kl. 16.00 - 18.00  Aktivitetsleder : Torben Stender
Lokale :Studie Telefon : 4074 5959
Tilmelding i Informationen eller TILMELDING TIL AKTIVITETER i menuen på forsiden e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.dpreview.com www.1x.com

www.edbpriser.dk

www.kamerahuset.dk

www.digitalfoto.dk

www.computerworld.dk/tag/digital_foto

http://www.phaseone.com/