Træværkstedet

Har du lyst til at arbejde med træ? 
Eller har du noget du skal have repareret, som har med træ at gøre?

På træværkstedet er der ingen grænser for opgaver, så som smykkeskrin, døre, vinduesparti, borde, stole samt drejerarbejde

Vi hygger os - Kom og se.   

Hvis du vil høre nærmere, inden du beslutter dig, kan du ringe til Henning.

Tider: Aktivitetsleder:

Mandag, onsdag og fredag kl. 09 -13.

 Henning Matz -  mobil: 2176 5308

Alle er velkomne!

 
Om "det ny" Træværksted:
 
Træværkstedet i Aktivitetshuset har været forsømt i mange år og maskinerne var gamle og nedslidte.
Men nu har vores værksted fået en gevaldig opdatering. Lokalet er malet, nye elinstallationer plus nye energivenlige loftarmaturer opsat.
Så der er kommet et rigtigt godt arbejdslys i hele lokalet.
Helge, der stod for værkstedet i mange år, passede godt på maskinerne, og ønskede ikke at skifte noget ud, men via sin dygtighed kunne han reparere de fejl, der opstod.
På den måde forlængede han maskinernes levetid, men den mulighed har vi ikke mere efter at Helge er stoppet ( grundet sygdom ).
Derfor trængte værkstedet til en modernisering, med nye og bedre maskiner.
Velux Fonden har været særdeles flinke til at støtte op om projektet med en flot donation, til indkøb af diverse maskiner, så vi nu har et super moderne værksted.
Arbejdsmiljøet er blevet forbedret, med 2 stk. industristøvsugere + 1 spånsuger, der fjerner støv under og efter tilskæringer.
Så stor tak til Velux Fonden.
Aktivitetshusets Venner har også ydet støtte til inventar bl.a. reoler, arbejdsbord og diverse sikkerhedsudstyr, briller og støvmasker mm. og stor tak for det.
Nye brugere er kommet til,og vi har nu tre meget aktive piger i gang, som er med til at give en venlig og rar atmosfære på værkstedet
 
Værkstedet hvor der bliver snakket lidt - og arbejdet meget.

 

Dekorativt billede