EDB

EDB 3 corr Custom

VI PASSER STADIG PÅ HINANDEN!

EFTER SOMMEREN ER VI NU KLAR IGEN FRA UGE 39.

VI GLÆGER OS TIL GENSYNET.

sol gennemsigtig

 

 

INDEN TILMELDING TIL ET HOLD, KONTAKT DA AKTIVITETLEDEREN:

DAN NEDENSGAARD 2031 5255

 

 

Tirsdag 10.00 - 11.30: HOLD 1 - alle på dette hold har mindst 4 sæsoner bag sig og behersker det mest elementære, men føler stadig, der er brug for at få en hjælpende hånd, så man kan komme videre og føle sig tryg.

Maks. 10 deltagere.

Tirsdag 12.00 - 13.30: HOLD 2 - dette hold er for dem, der har deltaget i kurserne i flere år, og som føler sig rimelig "dus" med deres computer,  men gerne vil have hjælp til at prøve sig videre frem.

Maks. 10 deltagere.

alt

 

Onsdag 10.15- 11.15: HOLD 4 Betjen dig selv på nettet - her koncentrerer vi os om mails, netbank, skat.dk, e-boks og NemId.

Det forudsættes, at man kender de almindelige funktioner på sin computer.

Maks. 6 deltagere.

 

Onsdag 11.30- 12.30: HOLD 5PC-CAFÈ Træning og personlig vejledning - her kommer man, når der pludselig er noget, man ikke kan huske, fordi det er længe siden, man har brugt det, eller man har brug for lidt støtte og vejledning, hvis man har fået ny naskine.

 

 

Torsdag 10.00- 12.00: HOLD 6 - PC-CAFÉ Træning og personlig vejledning - her kommer man, når der pludselig er noget, man ikke kan huske, fordi det er længe siden, man har brugt det, eller man har brug for lidt støtte og vejledning, fordi man har fået ny maskine.

                   Vel mødt!

 Vores motto er: Hjælp til selvhjælp!

 Der stilles større og større krav til os om, at vi skal klare mest muligt over nettet: bank, regninger, borgerservice o.s.v.

Det kræver mod at kaste sig ud i noget, man aldrig har prøvet før, og derfor står instruktørerne på edb-holdene til rådighed med hjælp og vejledning.

Har man en bærbar computer, er det en rigtig god ide at tage den med.

  Er der nogle af de nævnte hold, som kunne have din interesse, så kontakt aktivitetsleder Dan Nedensgaard på 2031 5255 og hør nærmere.

  Rødmer Hilsen edb-instruktørerne: Dan, Bent, Hanne og Villy Rødmer